Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Punjeni svinjski file u janjećoj maramici

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

60 min
  1. Prepržimo kratko file na tavi. Na maslacu prepržimo poriluk i suhe šljive.
  2. File razrežemo i napunimo šljivama i porilukom. Na janjeću maramicu rasporedimo lardo i file, te zarolamo.
  3. Peći u pećnici 30 minuta.

 

>>> Ostali recepti iz emisije 321kuhaj!

Sastojci

Za 0 osoba
  • Svježi svinjski file 1,200kg
  • Poriluk 0,300kg
  • Lardo tanko narezan 0,200kg
  • Janjeća maramica 0,300kg
  • Zelene tanke mahune 0,600kg
  • Vlasac 0,005 kg (1 vezica)
  • Bijelo vino 0,200L
  • Muškatni oraščić 0,005kg (1 vezica)
  • Papar 0,005kg (1 vezica)
  • Sol 0,008kg
  • Suhe šljive   

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio poriluk Natur*pur

Suhe šljive SPAR, 250g

Svinjski file

Začin crni papar SPAR

Zelene mahune S-BUDGET, 1kg

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...