Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Hrvatska kuhinja

Stranica 1 / 20
  • Piletina u umaku od vrhnja i kopra

    Pileće batake posolite i ostavite da se mariniraju 20 minuta. Batake zapecite u tavi okrećući ih...

    ...više

    Vrijeme pripreme:

    60 min

    Vaša ocjena:

    5

    Težina pripreme:

    2
  • Cvjetača s pirjanom junetinom

    Na ulje dodajte sjeckani luk i pirjajte ga 10 minuta. Dodajte mljeveno meso, miješajte kuhačom da se ne naprave grudice...

    ...više

    Vrijeme pripreme:

    30 min

    Vaša ocjena:

    4

    Težina pripreme:

    1
  • Pečena hobotnica

    Očistite hobotnicu, zakipite vodu i namočite u ključalu vodu najprije krakove da se počnu savijati, a zatim...

    ...više

    Vrijeme pripreme:

    120 min

    Vaša ocjena:

    4

    Težina pripreme:

    3
  • Lički tanjur

    Meso posolite i pustite da se prožme desetak minuta. Krumpir ogulite, narežite na kocke i kuhajte...

    ...više

    Vrijeme pripreme:

    40 min

    Vaša ocjena:

    4

    Težina pripreme:

    1
  • Ćevapi s đuvečom, ajvarom i lukom

    Mljeveno meso začinite solju, paprom i češnjakom u granulama, promiješajte i dodajte mineralnu vodu...

    ...više

    Vrijeme pripreme:

    45 min

    Vaša ocjena:

    5

    Težina pripreme:

    1
Stranica 1 / 20